top of page

ASBESTVERWIJDERING OP DAKEN DOOR HERMANS DAKWERKEN

Veilig asbest verwijderen op uw dak

Asbestverwijdering is een vak apart, waar expertise, voorzichtigheid en veiligheid voorop staan. Hermans Dakwerken is erkend asbestverwijderaar. Hiervoor krijgen we ieder jaar een update opleiding over de nieuwste veiligheidsprocedures en -normen.

Veilige opslag van asbestafval

Onze wetgeving verplicht gespecialiseerde bags waar het asbestafval iedere avond afgesloten in dient opgeslagen te worden. Wij kunnen deze voorzien in een container. Een goedkopere oplossing voor u is echter om zelf de zakken te bestellen bij Limburg.net.

Vervanging van dakbedekking na asbestverwijdering

Wat na de asbestverwijdering? Als betrouwbare aannemer in dakwerken kunnen we in de plaats nieuwe leien of pannen op uw dak leggen. Dit zorgt ervoor dat uw eigendom niet alleen vrij is van asbest, maar ook een frisse, nieuwe uitstraling krijgt. Zo hebt u één aanspreekpunt om de asbestverwijdering en andere dakwerken in goede banen te leiden.

Bij wie en waar voeren wij asbestverwijdering op daken uit?

Wij staan in voor asbestverwijdering op daken in heel Kinrooi, Maasland, Bree en Genk, tot ongeveer een straal van 20 à 30 km rond Kinrooi. Hiervoor komen wij langs bij particulieren en kleine bedrijven. Wij voeren enkel asbestwerken uit in België, niet in Nederland.

Hermans Dakwerken

Neem vandaag nog contact op met Dakwerken Hermans en laat u vrijblijvend informeren over onze werkwijze in asbestverwijdering op daken. Wij komen graag voor u ter plaatse kijken om u te kunnen voorzien van een advies op maat en een bijbehorende prijsopgave.

bottom of page