top of page

DEGELIJKE EN STIJLVOLLE DAKEN DOOR HERMANS DAKWERKEN

Nieuw dak of dakrenovatie, met advies op maat

Of u nu toe bent aan dakrenovatie of een compleet nieuw dak wilt laten installeren: Dakwerken Hermans is uw onbetwiste specialist in dakwerken in Kinrooi en omstreken. Uw nieuwe dak moet niet alleen degelijk en duurzaam zijn, maar ook een hele nieuwe, frisse uitstraling geven aan uw woning of bedrijfspand. Dit kan zelfs bijdragen aan de waarde van uw pand. Dakwerken Hermans snapt daarom als geen ander hoe belangrijk de keuze van een dak is en biedt u daarom graag deskundig advies op maat.

Nieuw dak of dakrenovatie

Van een dak leggen tot dakisolatie en afwerking

Wij zijn vertrouwd met het aanleggen van alle soorten pannendaken. Ook zorgen wij bij al onze dakwerken voor een perfecte isolatie, waardoor uw nieuwe dak weleens een mooie kostenbesparing zou kunnen opleveren! Ook voor het plaatsen van Veluxramen kunt u perfect bij ons terecht. Naast pannendaken zijn we ook gespecialiseerd in platte daken, overzetdaken en asbestverwijdering.

Hermans Dakwerken

Neem gerust contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden, of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wij zijn actief voor uw dakwerken in de wijde omtrek van Maaseik.

bottom of page